Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας                                   24/06/2019

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 16:00 στο Ξενοδοχείο «Λάντμαρκ» (πρώην Χίλτον), στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα άρθρα 53 του Καταστατικού του Συλλόγου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Σημειώνεται επίσης ότι με βάση το άρθρο 59 του Καταστατικού, Καταστατική Γενική Συνέλευση, είναι η ψηφίζουσα ή τροποποιούσα το Καταστατικό, η οποία συνέρχεται κατά τον ίδιον τρόπο ως η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Κάθε μέλος που επιθυμεί να υποβάλει εισήγηση για τροποποίηση του Καταστατικού καλείται να την υποβάλλει με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο φαξ 22377496 μέχρι 07 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου επιθυμεί να ζητήσει το υφιστάμενο Καταστατικό του Συλλόγου καλείται να απευθυνθεί στην πιο πάνω διεύθυνση.

Δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι το προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Παρουσίαση πρότασης για καταστατικές αλλαγές προτεινόμενες από το Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό τη συμμόρφωση του καταστατικού με τη νέα «Νομοθεσία περί Σωματείων και Ιδρυμάτων», καθώς και άλλες αλλαγές προτεινόμενες από άλλα μέλη του Συλλόγου που θα υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μέχρι η ώρα 12:00 το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου 2019.
  2. Συζήτηση/Έγκριση.

 

Στέλιος Στυλιανού

Γενικός Γραμματέας

 

Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας                                                24/06/2019

 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 17:00 στο Ξενοδοχείο «Λάντμαρκ» (πρώην Χίλτον), στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού του Συλλόγου απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Κάθε μέλος που επιθυμεί να εγγράψει θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης πρέπει να το ζητήσει γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο 3 μέρες πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει εάν θα το εγγράψει ή όχι. Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη θέματα που ζητούνται από το 1/3 των μελών.

Δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι το προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Κατάθεση της Έκθεσης Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Κατάθεση των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων του Συλλόγου.
  3. Κατάθεση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  5. Συζήτηση.
  6. Συζήτηση θεμάτων τα οποία ενέγραψαν μέλη του Συλλόγου όπως προβλέπεται στο Καταστατικό.
  7. Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής

 

Στέλιος Στυλιανού

Γενικός Γραμματέας