Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση της στην ημιτελική φάση των playoffs του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έχασε απόψε στα Λατσιά από τον Εθνικό και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις νίκες.

Πλέον η σειρά οδηγείται σε 3ο παιχνίδι που θα καθορίσει και την πρόκριση. Η ομάδα μας καλείται να αφήσει πίσω της την σημερινή κακή εμφάνιση και να αποδείξει ότι είναι ανώτερη από τον αντίπαλο της.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 3-0 μέχρι το 9’. Άμεση ήταν όμως η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στο 11’ και 12’ με δύο γκολ του Γ. Ιωάννου. Στη συνέχεια θέλοντας να φτάσουμε στην ισοφάριση ρισκάραμε παίζοντας με flying keeper, με αποτέλεσμα να δεχτούμε και 4ο γκολ. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Γ. Ιωάννου και πάλι μείωσε σε 4-3, κάνοντας χατ-τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να συνέλθει και βρέθηκε να χάνει με 6-3 μέχρι και το 31’, που μείωσε σε 6-4 με γκολ του Μάνου. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο και συνεχίζοντας να έχει κακή απόδοση δέχτηκε ακόμη 2 γκολ και σημειώθηκε το τελικό 8-4.