Την αποφασιστικότητα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο ΘΟΪ Λακατάμιας, εξέφρασε η 22χρονη κεντρώα, Μικαέλα Κλεοβούλου, σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια τόνισε παράλληλα πως, μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν, είναι να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στο μέλλον.

“Δουλέψαμε αρκετά όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής. Πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε για να το πετύχουμε. Αντιμετωπίσαμε το ΘΟΪ σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι, κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ωστόσο από τότε έχει προσθέσει στο δυναμικό του κάποιες ξένες παίκτριες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας”, επεσήμανε η Μικαέλα Κλεοβόλου.

Όσο αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας, σημείωσε: “Αξιολογήσαμε το παιχνίδι της πρεμιέρας. Παρά την ήττα, είχαμε και κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία κρατάμε. Ασφαλώς εντοπίσαμε και τα λάθη μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Το αποτέλεσμα δεν μας πήρε από κάτω, αντίθετα μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας”

Αισιόδοξη παρουσιάστηκε αναφορικά με το μέλλον της ομάδας η Μικαέλλα Κλεοβούλου: “Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να αποκτήσουμε συνοχή και ομοιογένεια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Έχουμε να μάθουμε πολλά από το ικανότατο τεχνικό μας επιτελείο. Κύριος στόχος μας στη φετινή σεζόν είναι να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στο μέλλον”.

Τέλος, η Μικαέλα είπε για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Θέλουμε σταδιακά ο κόσμος να γνωρίσει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να τη βάλει στη συνείδησή του. Την Κυριακή θα ήταν χαρά για εμάς να δούμε αρκετούς φίλους της ομάδας στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό να μας στηρίζει ο κόσμος. Είναι κάτι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.