Το Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Συλλόγου μας, μετά τις ανακοινώσεις του προπονητή Σάββα Βασιλείου και του προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Πέτρου, ανακοινώνει και τα υπόλοιπα άτομα που θα αποτελέσουν το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο κ. Σάββας Σάββα θα είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας. Ο κος Σάββα είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης αθλητισμού και άσκησης του University of Salford ενώ έχει μεταπτυχιακές σπουδές με αριστείο και δημοσιεύσεις στον ειδικό τομέα Strength and Conditioning. Παράλληλα είναι μέλος του οργανισμού NSCA. O Κος Σάββα έχει πολυετή και πολύπλευρη πείρα στον τομέα του αφού έχει συνεργαστεί με όλα τα επίπεδα αθλητών. Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τους Bradford Bulls και Salfords Reds, με αναπτυξιακά τμήματα Κ17 και Κ19 των ποδοσφαιρικών ομάδων Coventry City και Bolton ενώ έχει προετοιμάσει αθλητές στίβου για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Η κα. Μαρία Λίγκου αναλαμβάνει το ρόλο της γυμνάστριας της ομάδας μας. Η κα. Λίγκου είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος φυσικοθεραπείας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C. Έχει πολυετής ενασχόληση στον χώρο των τμημάτων υποδομής στο ποδόσφαιρο σε Κύπρο και Ελλάδα. Η συνεργασία με το τμήμα μας είναι για ένα έτος.

Ο κ. Ανδρέας Σταυρινού αναλαμβάνει ως συνεργάτης συμβουλευτικής υποστήριξης της ομάδας. Το τμήμα μας θεωρεί σημαντική τη στελέχωση της ομάδας μας από άτομα τα οποία θα μπορούν να δώσουν υποστηρικτικές υπηρεσίες στις ποδοσφαιρίστριες και στο προπονητικό επιτελείο, για την σωστότερη και ομαλότερη πορεία και έκβαση της ομάδας τόσο ενδοαγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, κάτι το οποίο έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο κος Σταυρινού.

Τέλος, ο κ. Σπύρος Μιχαήλ αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου ομάδας (team manager). Ο κος Μιχαήλ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C και έχει ασχοληθεί με την προπονητική σε ακαδημίες. Μέχρι πρότινος ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε μικρές κατηγορίες. Ο κος Μιχαήλ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα χρόνο.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά!