Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών Prodromou & Makriyiannis Insurance Underwriting Agencies & Consultants Ltd.

Καλωσορίζουμε την  «Prodromou & Makriyiannis» στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη θα είναι αμοιβαία  και για τις δύο πλευρές.

Το λογότυπο του χορηγού θα βρίσκεται στις επίσημες εμφανίσεις αρκετών τμημάτων του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα στα τμήματα Futsal, Πετόσφαιρας Aνδρών και Καλαθόσφαιρας, καθώς και στα γήπεδα που θα αγωνίζονται οι ομάδες μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί.

 

Λίγα λόγια για το νέο μας χορηγό:

Η «Prodromou & Makriyiannis» κατέχει σημαντική θέση  στην ασφαλιστική βιομηχανία με μακρόχρονη ιστορία πέραν των 75 ετών.

Η επιτυχημένη πορεία της, μέσα από την αντιπροσώπευση διεθνών αλλά και τοπικών ασφαλιστικών εταιρειών την έχουν τοποθετήσει στο ψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά. Διαθέτει μια εξειδικευμένη, άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα στελεχών και συνεργατών η οποία προσφέρει όλα τα είδη προσωπικών και επιχειρηματικών ασφαλίσεων καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης ασφαλίσιμων κινδύνων και διακανονισμού ζημιών. Μέσα από τον μεγάλο αριθμό συνεργασιών που έχει, εξυπηρετεί όλο το φάσμα των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της με αντικειμενικότητα, ειλικρίνεια, ακεραιότητα και ψηλό αίσθημα ευθύνης.

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς η «Prodromou & Makriyiannis» στηρίζει τον αθλητισμό και για τη περίοδο 2021-2022 επέλεξε να στηρίξει το ιστορικό αθλητικό σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθεια προώθησης του αθλητισμού ανάμεσα στα νέα παιδιά, μακριά από προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα!

#ΟΜΟΝΟΙΑ #PRODROMOUMAKRIYIANNIS