Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας φούτσαλ της Κύπρου, στο στάδιο “Ελευθερία”, είναι η αιτία που ο αγώνας της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, έχει μετακινηθεί για την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015, αντί για την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος. 
Ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:30, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Είναι σημαντικό για την πρωταθλήτρια ομάδα της περσινής σεζόν, να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. 
Στη διάθεση των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τεθεί και τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας. Υπενθυμίζεται πως έχουν δημιουργηθεί δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, τα “Gold Card Member” και τα “Κανονικά”, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται (Εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel και εφορία τμήματος).
Gold Card Member
Έχουν κυκλοφορήσει μόνο 200 Gold Card, οι οποίες κοστίζουν 100 ευρώ. Ο κάθε κάτοχος Gold Card, εξασφαλίζει τα ακόλουθα:
Προνομιούχα θέση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP, στην κεντρική κερκίδα του σταδίου “Ελευθερία”, για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (κανονικής περιόδου και αγώνων κατάταξης) και κυπέλλου (εκτός τελικού).
Κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων.
Συμμετοχή σε κλήρωση, από την οποία θα προκύψει ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας πετόσφαιρας, στον εκτός έδρας αγώνα για τους “16” του CEV cup. Πιθανότερος προορισμός είναι το Τερουέλ Ισπανίας, στο πρώτο πενθήμερο Δεκεμβρίου 2015.
Κανονικά εισιτήρια διαρκείας
Περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) και κοστίζουν 30 ευρώ.