Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ángel Gómez στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας είναι δύο χρόνια.

Ο κ. Gomez είναι 41 χρόνων, κατάγεται από την Ισπανία και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε παρόμοια θέση στις Barcelona SC και Independiente του Ισημερινού, όπως και στην Espanyol Ισπανίας.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κ. Gomez ανέφερε:

“Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη η συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα οι συζητήσεις. Είχα και άλλες προτάσεις αυτή την περίοδο, ωστόσο ήξερα από την αρχή ότι ήθελα να εργαστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με μεγάλη προοπτική. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη ο κ. Παπασταύρου και η Διοίκηση, κάτι που με γέμισε αυτοπεποίθηση. Είναι ευχάριστο ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με δικές μου ιδέες και δικό μου πλάνο. Πάντοτε επιδιώκω να βρίσκομαι κάπου, που μπορώ να νιώθω χαρούμενος. Έχω ευχάριστο προαίσθημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προτεραιότητες είναι η πρόσληψη προπονητή, η δημιουργία δυνατής ομάδας και ανάπτυξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Ειδικά για την Ακαδημία, θα επιδιώξουμε να αποτελεί σημείο αναφοράς. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στραμμένο στην ομάδα. Ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά που θα κάνουμε”.