Συνεχίζονται οι δωρεάν εγγραφές στην Ακαδημία πετόσφαιρας της ομάδας μας, μέσω των οποίων παιδιά από 8 μέχρι 16 χρόνων έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στο αναβαθμισμένο και αναδιοργανωμένο προπονητικό πρόγραμμα. 
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο του Γυμνασίου “Ιωνά Κολοκάση”, στο Γέρι και στο Γυμνάσιο Ανθούπολης. 
Έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές-γυμναστές, θα διδάξουν στα παιδιά το άθλημα της πετόσφαιρας, μέσα από την ομαδικότητα, γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα και το μυαλό. Επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Ζάρκο Ριστόφσκι. 
Το Τμήμα Πετόσφαιρας πιστεύει στον Κύπριο αθλητή, για αυτό και ένας από τους στόχους είναι η ενδυνάμωση των αναπτυξιακών τμημάτων, με απώτερο σκοπό τη στελέχωση της ομάδας ανδρών, με παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Για τον πιο πάνω λόγο, το Τμήμα Πετόσφαιρας αποφάσισε όπως προσφέρει στα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή, την εκγύμναση, το αθλητικό υλικό, την εγγραφή στην Ομοσπονδία, την έκδοση δελτίου υγείας και την είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με τους Δημήτρη Σάββα (99577759) ή με τη Στάλω Γερολέμου (99823936).