Ολοκληρώθηκε το βίντεο που ετοίμασε το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για σκοπούς προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και το οποίο παρουσιάζεται σήμερα στον κόσμο της ομάδας μας. 
Υπενθυμίζεται πως το Τμήμα Πετόσφαιρας έχει δημιουργήσει δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, τα “Gold Card Member” και τα “Κανονικά”, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται (Εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel και εφορία τμήματος).
Gold Card Member
Έχουν κυκλοφορήσει μόνο 200 Gold Card, οι οποίες κοστίζουν 100 ευρώ. Ο κάθε κάτοχος Gold Card, εξασφαλίζει τα ακόλουθα:
Προνομιούχα θέση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP, στην κεντρική κερκίδα του σταδίου “Ελευθερία”, για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (κανονικής περιόδου και αγώνων κατάταξης) και κυπέλλου (εκτός τελικού).
Κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων.
Συμμετοχή σε κλήρωση, από την οποία θα προκύψει ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας πετόσφαιρας, στον εκτός έδρας αγώνα για τους “16” του CEV cup. Πιθανότερος προορισμός είναι το Τερουέλ Ισπανίας, στο πρώτο πενθήμερο Δεκεμβρίου 2015.
Κανονικά εισιτήρια διαρκείας
Περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) και κοστίζουν 30 ευρώ.