Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Οίκημα του Συλλόγου, συνάντηση της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μια πρώτη γνωριμία, αλλά και για ενημέρωση αναφορικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον επικεφαλής του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο οποίος ζήτησε από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, αλλά και αφοσίωση στην ομάδα. Διαβεβαίωσε, επίσης, πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα στηρίξει τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Σύντομα θα προκύψει ανακοίνωση σχετικά με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ενημέρωση για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, διαδικασία που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι καθορισμένη για τις 19 Ιουνίου. Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι ποδοσφαιρίστριες θα ακολουθούν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 30 Ιουλίου θα παραχωρηθεί άδεια και στις 31 Ιουλίου είναι καθορισμένη η έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, χρονικής διάρκειας οκτώ βδομάδων. Από τις 2 μέχρι τις 4 Αυγούστου οι ποδοσφαιρίστριες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι καθορισμένη για τις 24 Σεπτεμβρίου.