Το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, αποτελεί ήδη παρελθόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς η προσοχή όλων έχει στραφεί στην μεγάλη πρόκληση που ακολουθεί.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Volleyball Champions League. Στα πλαίσια του δεύτερου γύρου, η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπει με την Jedinstvo Bemax από το Μαυροβούνιο.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, στις 18:45, στο στάδιο «Ελευθερία» και ο επαναληπτικός στις 22 Οκτωβρίου στο Μαυροβούνιο. Η νικήτρια των διπλών αναμετρήσεων, θα προκριθεί στον γ΄ γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει η Πολωνική, Jastrzębski Węgiel.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί σε μια αξιόλογη Ευρωπαϊκή πορεία και χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της, προκειμένου να υλοποιήσει αυτήν τη μεγάλη υπέρβαση. Καθήκον όλων μας είναι να δώσουμε βροντερό παρών την Τετάρτη και να σπρώξουμε την ομάδα μας στον στόχο της, που είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό.

H εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, με τα παιδιά κάτω των 12 ετών να δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ-Primetel, ενώ θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα.