Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 32χρονο διεθνή ακραίο, Κυριάκο Αδάμου, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας το 2015. Προηγουμένως, αγωνίστηκε και αρκετά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα και έπειτα είχε μικρή παρουσία διάρκειας έξι μηνών στην ΑΕΚ Καραβά. Είναι διεθνής με την εθνική ανδρών από το 2016.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Κυριάκος Αδάμου σημείωσε: “Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου να συζητήσω με οποιοδήποτε άλλο Σύλλογο. Είμαι από τους πετοσφαιριστές που αποτελούν τον “κορμό” της ομάδας τα τελευταία χρόνια και παρά το γεγονός ότι δεν είμαι γέννημα-θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχω συνδεθεί και έχω αγαπήσει αυτήν την ομάδα και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω. Ήταν εύκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές η ανανέωση της συνεργασίας. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Επίσης, ήθελα να είμαι μέλος αυτής της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει. Ακόμη, το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ακολουθεί πρωταγωνιστική πορεία, είναι κάτι που καλύπτει και τις δικές μου φιλοδοξίες”.

Ακολούθως, ανέφερε για τη νέα σεζόν: “Τόσο η ομάδα, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, βάλαμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Ως ομάδα θα επιδιώξουμε τη διάκριση στην Ευρώπη, το κάτι παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο κάθε πετοσφαιριστής στην Κύπρο θα ήθελε να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και για εμάς αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Στην Κύπρο θα στοχεύσουμε και τους τρεις τίτλους, αρχίζοντας από την Ασπίδα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε την χρονιά με ένα τίτλο. Προσωπικά, θα επιδιώξω περαιτέρω βελτίωση, ώστε να έχω ακόμη μεγαλύτερη συνεισφορά στην ομάδα”.

Ο έμπειρος πετοσφαιριστής, σχολίασε για το πώς αναμένει ο ίδιος την παρουσία της ομάδας: “Αν και για τα τελικά συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ, εντούτοις θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Οι ξένοι παίζουν σημαντικό ρόλο και ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας, αλλά καθοριστικός είναι και ο ρόλος των Κύπριων παικτών. Ακόμη, πιστεύω πως θα πρέπει να δώσουμε έμφαση και στην στελέχωση με κάποιους νεαρούς Κύπριους, οι οποίοι θα αναλάβουν στο μέλλον να συνεχίσουν την δική μας πορεία, όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσουμε”.

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Απέδειξε πολλές φορές πως στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μας. Θέλουμε να του ζητήσουμε να παραμείνει στο πλευρό μας, ενώ καλούμε ακόμη περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να έρθουν στο γήπεδο. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι για εμάς ένας επιπλέον λόγος να στοχεύουμε σε νίκες, επιτυχίες και τίτλους”.