Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια και την μαχητικότητά της, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη απέναντι σε ένα μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, την Γιαστρέμπσκι Πολωνίας, από την οποία έχασε με 0-3 σετ. Περισσότεροι από 1000 οπαδοί των “πρασίνων” έδωσαν το παρών τους στο στάδιο “Ελευθερία” και στο τέλος χειροκρότησαν τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους.

Προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλό της στο ξεκίνημα η ΟΜΟΝΟΙΑ και το κατόρθωσε στα πρώτα στάδια του πρώτου σετ (5-5), ωστόσο στη συνέχεια η διαφορά άνοιξε (5-12). Ακολούθως, οι “πράσινοι” ανέβασαν απόδοση, βελτίωσαν άμυνα, έγιναν πιο αποτελεσματικοί και με αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσαν να φέρουν το σκορ στα ίσα (17-17). Στο υπόλοιπο του σετ έπαιξε καθοριστικό ρόλο η εμπειρία των Πολωνών, καθώς παρά τη σπουδαία και συγκινητική εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπερίσχυσαν στις λεπτομέρειες και πέτυχαν το 0-1, με σκορ 26-28.

Κυριάρχησε στο δεύτερο σετ η Γιαστρέμπσκι, η οποία εκμεταλλευόμενη την καλή της ψυχολογία πήρε νωρίς σημαντική διαφορά (3-10). Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να βρει ρυθμό, ωστόσο δεν είχε τις λύσεις για να ανακόψει την επιθετικότητα των φιλοξενουμένων (8-18). Σχετικά εύκολα η Γιαστρέμπσκι έφτασε στο 0-2, καθώς το σετ στα τελευταία του στάδια είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα (13-25).

Κοντά στο σκορ ήταν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του τρίτου σετ (7-7). Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κέρδισαν στα σημεία ελαφρύ προβάδισμα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ με μαχητικότητα προσπαθούσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ (12-14). Η ανωτερότητα των Πολωνών, ακολούθως, ήταν το σημείο αναφοράς στο σετ, καθώς υπερίσχυσαν της ομάδας μας και έφτασαν σχετικά άνετα στο 0-3, με σκορ 16-25.