Τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της, δίνει η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη με την Ελβετική Amriswil, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των 16 του CEV Cup.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι και για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει τον αγώνα στο golden set. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί η αίσθηση πως το σκορ του πρώτου αγώνα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας της ομάδας μας και πως την αδικεί. Οι πετοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ αισιόδοξοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και πως θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Mirco Till και δεύτερος ο Ρουμάνος Emil Mihai Rusinoiu.

Ενόψει του αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο αρχηγός της ομάδας μας, Σωτήρης Πετρακίδης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κάνουμε την ανατροπή. Δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα η διαφορά μας δεν ήταν για 3-0 και πιστεύω πως αυτό θα φανεί στον αγώνα της Τετάρτης και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση ο Σωτήρης Πετρακίδης πρόσθεσε: «Πιστεύω στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Αν μπούμε δυνατά και δώσουμε το μήνυμα στον αντίπαλο πως δεν πτοηθήκαμε από το 3-0 της Ελβετίας, έχουμε πιθανότητες. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το πρώτο σετ».

Ο Πετρακίδης κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έρθει στο γήπεδο: «Ο ρόλος του κόσμου είναι πολύ σημαντικός σε τέτοια παιχνίδια. Το εγχείρημά μας είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε αυτή την επιπρόσθετη ώθηση και δύναμη που μας προσφέρει ο κόσμος όταν είναι παρών. Ευελπιστώ να τον έχουμε δίπλα μας την Τετάρτη».

Χορηγός Αγώνα: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού