Ξεχωριστή θα είναι η αυριανή (06/06) ημέρα για δύο διεθνείς πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους Αχιλλέα και Σωτήρη Πετρακίδη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ολυμπιάδα Νεαπόλεως», ο οποίος ανέδειξε τους δύο αθλητές. 

Οι πετοσφαιριστές μας θα μιλήσουν για προσωπικές τους εμπειρίες στον χώρο του αθλητισμού και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους νέους αθλητές. Παράλληλα, η εκδήλωση θα είναι και μια ευκαιρία για να τους ευχαριστήσει η ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, για την μακρόχρονη πορεία και προσφορά τους στον χώρο του Κυπριακού αθλητισμού.  

Πιο κάτω η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολυμπιάδα: 

“Μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα είναι γιορτή για το νέο αθλητή, διοργανώνει το σωματείο της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως το προσεχές Σάββατο 6.5.2017 και ώρα 6μμ, στην αίθουσα ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γυμνασίου Ακροπόλεως, το οποίο βρίσκεται στον περίβολο της Αγγλικής Σχολής.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ Ντίνο Μιχαηλίδη με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Παιδική Ηλικία». Σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή θα παρουσιαστούν νεαροί αθλητές που διακρίνονται ιδιαίτερα στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού και είναι παραδείγματα για τη μύηση και τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό. Μεταξύ άλλων θα παρευρεθούν, και θα απευθύνουν δυο λόγια για τις εμπειρίες τους, η Ναταλία Ευαγγελίδου, πρωταθλήτρια στους δρόμους ημιαντοχής, η Κυριακή Κουτούκη, πρωταθλήτρια στο Τάε-Κβο-Ντο και από τα ομαδικά αθλήματα οι αδελφοί Σωτήρης και Αχιλλέας Πετρακίδης, πρωταθλητές στην πετόσφαιρα.

Φυσικά, θα είναι και μια ευκαιρία για το Σωματείο να ευχαριστήσει τα παιδιά που δραστηριοποιούνται στις ομάδες του, το ίδιο και όσους γονείς θα παραστούν μαζί με μέλη και φίλους του Σωματείου, καθώς και αξιωματούχους της Πολιτείας και του Αθλητισμού με τους οποίους η Ολυμπιάς Ν. συνεργάζεται στενά.

Στο εξωτερικό της αίθουσας θα διοργανωθεί για όλους barbecue ενώ μέσα στην αίθουσα θα υπάρξει και πρόγραμμα – έκπληξη ειδικά για τα παιδιά με μουσική από DJ”.