Το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με πέντε νεαρούς καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη κατηγορία του Κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για τέσσερεις Αμερικανούς και ένα Καναδό, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τους Τζάρβις Γκάρετ, Νίκολας Γκρίφιν, Τζόρνταν Γκαρνέτ, Κεντάριους Χάμιλτον και Τζόρνταν Ρόμπινσον.

Ο Τζάρβις Γκάρετ είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Point Guard και έχει ύψος 1.83. Από το 2014 ήταν μέλος της ομάδας του Ρόουντ Άιλαντ. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και το καλό σουτ.

Ο Νίκολας Γκρίφιν είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του shooting guard και έχει ύψος 1.88. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε για την ομάδα του Πανεπιστημίου Σεντ Πίτερς ενώ προηγουμένως ήταν μέλος της ομάδας του Πανεπιστημίου Τζορτζ Γουάσιγκτον. Τον διακρίνει η υψήλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων.

Ο Τζόρνταν Γκαρνέτ είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του small forward και έχει ύψος 1.96. Ήταν μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου του Βόρειου Κεντάκι τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Κεντάριους Χάμιλτον είναι Αμερικανός 22 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Power Forward και έχει ύψος 2.04. Αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα τα δύο προηγούμενα χρόνια και ήταν μέλος της ομάδας του Πανεπιστημίου του Τέννεση.

Ο Τζόρνταν Ρόμπινσον είναι Καναδός 23 ετών , αγωνίζεται στη θέση του Center και έχει ύψος 2.06. Έπαιξε για 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Ντουκέιν.