Σε ανταπόκριση του ζωηρού ενδιαφέροντος που επέδειξαν φίλοι του Συλλόγου για τη φανέλα του Καλαθοσφαιρικού τμήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι αρχίζει η διάθεσή τους, κατά παραγγελία.

Οι συλλεκτικές φανέλες της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, κοσμούνται με τα λογότυπα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Θύρας 9, η οποία αποτελεί και χορηγό του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Οι φανέλες εισάγονται από τη FILA Ελλάδος, είναι εξαιρετικής ποιότητας και η τιμή πώλησης τους έχει κοστολογηθεί στα €25.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας Gate 9 Shop στο facebook, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.facebook.com/Gate9Shop/

Δείγματα των εμφανίσεων είναι από σήμερα διαθέσιμα για δοκιμή, στη Μπουτίκ της Θύρας 9 (μεγέθη από Small μέχρι 2XLarge).

Διευκρινίζεται ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Το Καλαθοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον φίλο Ομονοιάτη (που θέλησε, προς τιμή του, να παραμείνει ανώνυμος) για την ευγενική του χορηγία στο τμήμα!

Τέλος, καλούμε τους φίλους του Συλλόγου όπως στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλει η Καλαθοσφαιρική μας Ομάδα, για κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα ανδρών Β’ Κατηγορίας.

Η φάση των play-off αρχίζει αυτή την Κυριακή, 25 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο “Ελευθερία”, η ώρα 19:30.