Στη «μάχη» του γ’ γύρου του CEV Challenge Cup ρίχνεται απόψε (02/12) η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει  την Ντούκλα Λίμπερετς στο στάδιο «Ελευθερία», σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 20:00.
Η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δεύτερη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στον γ’ γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης και θα επιδιώξει στο πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη δική της έδρα, να θέσει τις βάσεις για να γράψει ιστορία, με πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, στο Λίμπερετς. 
Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος προέρχεται από ένα ποιοτικότερο πρωταθλήματος, όμως στην ομάδα μας υπάρχει αποφασιστικότητα και μεγάλη πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία, καταγράφεται το γεγονός πως όλοι οι πετοσφαιριστές είναι έτοιμοι για τον αποψινό αγώνα.  
Η γενική εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, για μαθητές στα 5 ευρώ. Εισφορές εισόδου θα υπάρχουν από αύριο (27/11) στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ εισφορές έχουν στην κατοχή τους και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας. Εισφορές θα υπάρχουν και στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα, από τις 19:00.