Αγαπητές φίλες και φίλοι μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσίας,

Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έκλεισε φέτος 74 χρόνια ένδοξης ιστορίας με 98 τίτλους. Συνολικά έχουμε 62 τίτλους στο ποδόσφαιρο ανδρών ( 9 ΚΕΠΟ / 53 ΚΟΠ) εκ των οποίων 21 πρωταθλήματα, δηλαδή τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα για τη περίοδο 1953 – 2022. Επίσης στα άλλα τμήματα του Συλλόγου έχουμε κατακτήσει 36 τίτλους και πιο συγκεκριμένα 21 τίτλους στο Τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών (6 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα, 7 Σούπερ Καπ), 14 στο Τμήμα ποδοσφαίρου σάλας (5 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ) και 1 Κύπελλο στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις στα άλλα τμήματα του Συλλόγου όπως στο Τμήμα καλαθοσφαίρισης στην Ποδηλασία, τους Δρομείς και το τμήμα Beach Handball γυναικών.

Φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά για την τιμή που μας κάνατε να μας εκλέξετε σαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για το 2020 – 2023 και να μας δώσετε την ευκαιρία να υπηρετήσουμε το Σύλλογο. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας!!

Όσον αφορά τους στόχους μας σαν Δ.Σ.  και το τι έχουμε πετύχει είναι ως εξής:

 1. Η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο και την διασφάλιση της εφαρμογής της μεταξύ μας συμφωνίας:
  1. Σαν μέλη του Δ.Σ. του ποδοσφαίρου εκ μέρους του Σωματείου είναι ο υποφαινόμενος, ο Ματθαίος Παπαπέτρου και ο Πόλυς Μαλλούπας. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο καλά γίνετε προετοιμασμένοι στις συνεδρίες και για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με τις ιδέες, τις απόψεις άλλα και τις εμπειρίες μας στην επίτευξη των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εδώ να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο μας Σταύρο Παπασταύρου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά και την άριστη συνεργασία μας.

 

 1. Λειτουργεία τμημάτων:

Λειτουργεία όλων των τμημάτων με προϋπολογισμούς που δεν θα δημιουργούν ελλείματα και επιπρόσθετο χρέος στο Σύλλογο και πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη μας το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε μετά την πανδημία του κορονοϊού αλλά και της οικονομικής κρίσης και της ακρίβειας:

 1. Οι κατευθυντήριες γραμμές που δώσαμε σε όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων ήταν ξεκάθαρες ότι έπρεπε και πρέπει να είναι στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου. Δηλαδή να κάνουμε προϋπολογισμούς για να πρωταγωνιστούμε εκεί που υπάρχουν οι προϋποθέσεις αλλά χωρίς να δημιουργούμε ελλείματα που θα οδηγήσουν σε επιπρόσθετα χρέη το Σύλλογο. Επίσης δεν θέλουμε να έχουμε αθλητές, προπονητές ή άλλους συνεργάτες στα τμήματα που να μην μπορούμε να τους πληρώνουμε λόγω των ελλειμματικών προϋπολογισμών. Άρα, είναι μονόδρομος για μας η ορθή οικονομική πολιτική που θα οδηγήσει στην οικονομική σωτηρία του Συλλόγου για να υπάρχει τα επόμενα πολλά χρόνια και να χαρίσει απεριόριστες χαρές στους χιλιάδες φίλους και οπαδούς μας, αλλά και να τους κάνουν περήφανους αγωνιζόμενοι τίμια, σκληρά και με πάθος για το τριφύλλι στο στήθος. Επίσης δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες μας σε όλα τα τμήματα και δημιουργήσαμε ακαδημία στην Καλαθόσφαιρα με στόχο να έχουμε τους δικούς μας αθλητές σε όλα τα τμήματα.
 2. Θέλω σε αυτό το σημείο να καλέσω τόσο εσάς αλλά και τους χιλιάδες οπαδούς μας να αγαλλιάσουν την προσπάθεια αυτή και να στηρίξουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου αγοράζοντας την κάρτα Privilege για να έχουν πρόσβαση σε όλους τους αγώνες των τμημάτων μας, αλλά και όλα τα άλλα οφέλη που έχει η κάρτα αυτή. Αργότερα θα εκδοθούν και τα εισιτήρια διαρκείας όλων των τμημάτων προς 20 ευρώ (δηλαδή με 20 ευρώ μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων ή απλά να τα δώσουν σαν εισφορά). Δηλώνουμε παρών και δίνουμε ζωή και δύναμη σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας!!

 

 1. Εξυπηρέτηση χρέους:

Την εξυπηρέτηση του υφιστάμενου χρέους (οπωσδήποτε χωρίς να δημιουργούμε νέο χρέος) του Σωματείου με προτεραιότητα την αποπληρωμή του Ομολόγου:

ι. Το χρέος του Σωματείου σύμφωνα με τους μη ελεγμένους λογαριασμούς στην 31/5/2022 είναι στα €12,6εκ άρα παρουσιάζει μια μείωση πολύ σημαντική ίση περίπου με €1,8εκ από την 31/12/21. Από αυτά τα €12,6εκ αν αφαιρέσουμε τα €3,3εκ που είναι το ποσό που χαρίστηκε από το τμήμα φορολογίας τότε το χρέος είναι €9,3εκ και για αποπληρωμή από το Σωματείο είναι €3,5εκ. Δηλαδή μιλούμε για μια πολύ σοβαρή μείωση του χρέους σε σχέση με το 2018.

 

 1. Σωματείο στην Παπανικολή:

Να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Σωματείο μας στην Παπανικολή τόσο κτηριακά αλλά και ότι άλλο χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος να γίνει ως χώρος αναφοράς για όλους τους Ομονοιάτες και να εκθέσουμε τους τίτλους του Συλλόγου ούτως ώστε να τους βλέπει και να τους  χαίρεται ο κόσμος μας:

ι. Ολοκληρώσαμε πρόσφατα την διαδικασία προσφορών και ο νέος διαχειριστής ανέλαβε καθήκοντα από την 01/07/2022.

ιι. Επίσης θα δούμε και το θέμα των κτηριακών εγκαταστάσεων σύντομα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και για την έκθεση στο χώρο τροπαίων του Συλλόγου.

ιιι. Επίσης στο χώρο του Σωματείου παραχωρήθηκε χώρος συνεδριάσεων και για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας, τους οποίους με την ευκαιρία τους ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση στο έργο μας.

 1. Μέλη Σωματείου:

Να έρθουμε σε περισσότερη επαφή με τα μέλη και τους οπαδούς μας τόσο στο Σωματείο μας αλλά και σε άλλους Συλλόγους σε Παγκύπρια βάση:

 1. Είχαμε με την ευκαιρία της κατάκτησης των τίτλων να επισκεφτούμε την μέχρι τώρα την Λεμεσό, Λάρνακα, Αθηναίου, Κακοπετριά και Αστρομερίτη.
 2. Θα προγραμματίσουμε και άλλες συναντήσεις άμεσα Παγκύπρια για να συναντήσουμε τον κόσμο μας και να ζητήσουμε επίσης την βοήθεια του για την μεγάλη προσπάθεια των Τμημάτων μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
 • Να δημιουργήσουμε μηχανισμούς για την καλύτερη επικοινωνία αλλά και τακτοποίηση των εισφορών των μελών.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, τώρα θα κάνουμε μια περισσότερη ανάλυση ανά τμήμα βάση του απολογισμού που ετοίμασε ο κάθε υπεύθυνος για το τμήμα του:

Έκθεση δράσης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου – Υπεύθυνη τμήματος Γιάννα Αργυρού:

Η γυναικεία ομάδα την χρονιά που μας πέρασε τερμάτισε στην 3η θέση, στο πιο ανταγωνιστικό, καθ’ ομολογία, πρωτάθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου, μέχρι σήμερα.

Με προσθήκες περισσότερων ξένων ποδοσφαιριστριών και με τη σωστή διαχείριση από τον νέο προπονητή μας, ο οποίος έχει επιρροές και από 1η και 2η κατηγορία και με τον οποίο θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά, καταφέραμε να είμαστε πιο ανταγωνιστική και επαγγελματική ομάδα από κάθε άλλη χρονιά.

Με ένα μικρότερο προϋπολογισμό σε σχέση με τις δυο πρώτες ομάδες στο πρωτάθλημα μας, χάσαμε την 2η θέση από ένα ατυχές παιχνίδι που δυστυχώς δεν μας έκανε τη χάρη η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο τμήμα προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαστε καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές στο γήπεδο . Χωρίς τη βοήθεια του Σωματείου και των χορηγών μας δε θα μπορούσαμε να έχουμε αυτά τα καλά αποτελέσματα αφού δυστυχώς οι χορηγίες από ΚΟΠ στο γυναικείο πρωτάθλημα δε ξεπερνούν τις 10 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Θεωρούμε όμως ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο αξίζει περισσότερης στήριξης και αποδοχής και ελπίζουμε ότι τη νέα χρονιά θα δούμε ακόμα περισσότερο κόσμο στα γήπεδα μας.

Οφείλουμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε ότι η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας θα έχει τα εφόδια για να συνεχίσει να κάνει περήφανο τον κόσμο της και τη νέα χρονιά. ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!!

Τμήμα Πετόσφαιρας – Υπεύθυνος τμήματος Αιμίλιος Ιωάννου:

Πετόσφαιρα ανδρών:

Η χρονιά 2021-2022 σημαδεύτηκε με την αύξηση των ξένων από δύο σε τρεις. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε για να μην ψηφιστεί η πρόταση για αλλαγή μιας και χρειαζόταν το 75% δυστυχώς οι μόνοι που την καταψήφισαν ήταν το Σωματείο μας και η Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Χρειάστηκε μια περίοδος προσαρμογής ώστε να αποκτήσει μια  ομοιογένεια η ομάδα λόγω του ότι προσλήφθηκαν οι 3 νέοι ξένοι πετοσφαιριστές. Η ομάδα άρχισε να αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο γύρο.  Η εμπειρία των Κύπριων παικτών, η μαχητικότητα και η δίψα για την διατήρηση των τίτλων κατάφεραν να λήξη και αυτή η χρονιά με απόλυτη επιτυχία αφού κατακτήσαμε και τα τρία τρόπαια.  Super Cup, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ιδιαίτερη μνεία η προσπάθεια στο Final Four του κυπέλλου που η ομάδα κατάφερε να πάρει τον τίτλο μετά από δύο δραματικές ανατροπές έναντι της Ανόρθωσης και Σαλαμίνας.

Τα αποτελέσματα ποτέ δεν είναι τυχαία. Η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός που επέδειξαν ο προπονητής μας, η προπονητική ομάδα, οι πετοσφαιριστές μας, η συνεχής παρουσία της διοίκησης και της εφορείας στα καλά και στα δύσκολα, η παρουσία των φιλάθλων μας που ακολουθούσε και συμπαραστεκόταν στο Τμήμα, είναι τα στοιχεία που συνέτειναν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πετόσφαιρα Γυναικών:

Η γυναικεία ομάδα υπό την καθοδήγηση της Βραζιλιάνας προπονήτριας μας Juliana Caetano παρουσιάστηκε στην αγωνιστική χρονιά που ανασκοπούμε πιο δομημένη και ουσιαστική καταφέρνοντας να μπει στα play off του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας πετυχαίνοντας 2 νίκες και πολύ κλειστά σκορ στα υπόλοιπα παιχνίδια.  Αυτό ήταν αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς της προπονήτριάς μας μαζί με τις πετοσφαιρίστριες μας, καθώς και οι πολύτιμες και φιλότιμες προσπάθειες της εφορείας .  Αξιοσημείωτο είναι ότι η φετινή ομάδα δεν στελεχώθηκε με επαγγελματίες παίκτριες αλλά με φοιτήτριες και τις νεάνιδες πετοσφαιρίστριες μας που όλο και περισσότερο αποκτούν εμπειρίες.

Ακαδημίες:

Η ακαδημία κοριτσιών βρίσκεται σε αποδεκτά επίπεδα και είναι αιμοδότης της γυναικείας μας ομάδας. Σε σχέση με τις ακαδημίες αγοριών που εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ πίσω. Παρά την εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα μέσα, τη διανομή φυλλαδίων στα σχολεία και την εξασφάλιση επιπλέον χώρου στο γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού, η ανταπόκριση ήταν πενιχρή. Έγινε προσπάθεια εξασφάλισης χώρου προπόνησης και στη Βορειανατολική Λευκωσία ανεπιτυχώς.

Η καλοκαιρινή σχολή που προγραμματίσαμε για να διεξαχθεί στον μήνα Ιούλιο ξεκίνησε και συνεχίζεται προσφέροντας ένα αξιόλογο πρόγραμμα με την καθημερινή παρουσία παικτών της πρώτης ομάδας. Δυστυχώς και εδώ η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η μόνη οδός για αύξηση των ακαδημιών που θα είναι αντάξια του εκτοπίσματος του Σωματείου είναι:

(α)   Η είσοδός μας στα σχολεία και κυρίως στα δημοτικά και γυμνάσια εντοπίζοντας άτομο ή άτομα που θα έχουν σαν μοναδική δουλειά να οργώνουν τα σχολεία.

(β)  Η προσέγγιση φίλων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην περιοχή όπου έχουμε τους χώρους προπόνησης.

(γ) Εξασφάλιση χώρου προπόνησης σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.

Τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας – Υπεύθυνος τμήματος Λάμπρος Χρίστου:

Η εφορία προσπάθησε να στελεχώσει την ομάδα και να δώσει σε προπονητές και παίχτες όλα τα εφόδια, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει όπως αρμόζει στην ιστορία και στο όνομα της.

Κάθε κομμάτι του τμήματος δούλεψε με προσήλωση ώστε να διασφαλιστεί η μεταξύ μας συνεργασία και ο απόλυτος σεβασμός, πάντα με γνώμονα μια οικονομική πολιτική εντός των οικονομικών μας δεδομένων.

Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι και περήφανοι που όλα κύλησαν ομαλά, παρά τα αγωνίστηκα προβλήματα που είχαμε, και τα οποία αντιμετωπίσαμε συλλογικά. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, δεν επιβαρύναμε το σωματείο μας με περισσότερο έλλειμα από αυτό του αρχικού προϋπολογισμού.

Από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρηθήκαμε από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, με σοβαρότερο αυτόν του Cezar, ο οποίος τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης για όλη τη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα και κυρίως στο κύπελλο, αλλά δυστυχώς κατέκτησε μόνο το super cup .

Καταληκτικά η εφορία μας αισθάνεται υπερήφανη για την όλη προσπάθεια της ομάδας, αλλά και λύπη για την αποτυχία κατάκτησης πρωταθλήματος και κυπέλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή εφορεία που συνεχίζει από το 2018 προσπαθεί να μην επιβαρύνει το σωματείο με έξτρα οικονομικά βάρη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που απαρτίζουν την εφορεία μας και που πραγματικά κάνουν τα πάντα για το Σωματείο αφιλοκερδώς, αλλά και στους χορηγούς μας για την συνεχή στήριξη. Υποσχόμαστε ότι στη νέα χρονιά, με τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει, το τμήμα μας θα είναι ακόμα πιο δυνατό αγωνιστικά και το κυριότερο οικονομικά ανεξάρτητο με μηδενικό έλλειμα. Καμιά παρέκκλιση σε αυτόν τον τομέα.

Τμήμα Καλαθόσφαιρας – Υπεύθυνος τμήματος Ματθαίος Παπαπέτρου:

Στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022 η Καλαθοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας είχε μια πάρα πολύ θετική παρουσία, συνεχίζοντας αυτές των προηγούμενων χρόνων. Για πρώτη φορά μετά από την επάνοδο της στην Ά Κατηγορία Ανδρών, διεκδίκησε την είσοδο της στη τελική 4αδα – Play-Offs του Πρωταθλήματος, χάνοντας την πρόκριση στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με το ¨κλειστό¨ σκορ 64-60 και  κατέλαβε τη 5η θέση από το σύνολο των 12 ομάδων που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα.

Έχοντας για ακόμα μια χρονιά, ίσως το πιο χαμηλό προϋπολογισμό από όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος, η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα μπόρεσε να συνεχίσει να δημιουργεί και να κτίζει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει στο μέλλον να θεωρείται μια από τις σημαντικές ομάδες του Πρωταθλήματος.

Βασισμένη σε νεαρούς, ταλαντούχους και εξελίξιμους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ομάδας, μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι ότι και το Καλαθοσφαιρικό μας τμήμα, αγωνίζεται τιμώντας την ένδοξη ιστορία του Α.Σ.Ο.Λ. πάντα με βάση τα ιδανικά και ιδεώδη του Συλλόγου μας.

Στα θετικά της περιόδου 2021-2022 προσθέτουμε και την επαναλειτουργία της ακαδημίας του Καλαθοσφαιρικού τμήματος. Ένα βήμα σημαντικό και απαραίτητο για την περεταίρω ανάπτυξη του τμήματος.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια με την άνοδο της ομάδας στη Α κατηγορία συνεχίζεται.

Μια προσπάθεια που έχει στόχο, πάντα μέσα σε συνετά οικονομικά δεδομένα, χρόνο με χρόνο η ομάδα να μεγαλώνει και να ωριμάζει αγωνιστικά, ούτως ώστε όταν τα οικονομικά του Συλλόγου το επιτρέψουν, να μπορέσει και το Καλαθοσφαιρικό μας τμήμα, να πρωταγωνιστεί και να διεκδικήσει τίτλους.

Τμήμα Δρομέων – Υπεύθυνος τμήματος Νικόλας Φιλοθέου:

Μετά από 4 χρόνια ζωής το τμήμα των δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον αριθμεί 90 μέλη.

Για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 το τμήμα συμμετείχε σε 28 αγώνες ανά το Παγκύπριο, έχοντας πλέον από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο δρομικό κίνημα της Κύπρου.

Επίσης, δρομείς μας συμμετείχαν σε τρεις διεθνείς μαραθώνιους σε Θεσσαλονίκη, Ρότερνταμ και Βερολίνο.

Πέραν των αθλητικών γεγονότων το τμήμα έχει αναπτύξει δράση με κοινωνική προσφορά μέσα από συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Europa Donna, αιμοδοσία αλλά και οικονομική στήριξη στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.

Το τρέξιμο κερδίζει μεγάλο έδαφος, και η πανδημία αύξησε το ενδιαφέρον για αυτή την αθλητική δραστηριότητα. Οι προκλήσεις έχουν μεγαλώσει και το τμήμα μεθοδικά και οργανωμένα διατηρεί ένα άριστο, οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών.

Ταυτόχρονα, υπάρχει έμφαση για την καλύτερη δυνατή παρουσία σε μελλοντικές διοργανώσεις με το σωστό υλικό είτε αυτό αφορά την κατάλληλη ενδυμασία των δρομέων ή τα διάφορα εργαλεία επικοινωνίας που θα προωθούν το τμήμα και κατά συνέπεια το σωματείο μας.

Η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο για να προβάλλουμε την δράση του τμήματος αλλά και για να εκπέμπουμε σημαντικά μηνύματα τόσο για τη σημασία που πρέπει να δίνεται στην άθληση αλλά και για διαφώτιση του κοινού για άλλα κοινωνικά θέματα.

Επιπλέον, άρχισε να υλοποιείται ο σχεδιασμός για την δημιουργία μιας εξιδεικευμένης ιστοσελίδας που θα βοηθήσει τόσο οργανωτικά όσο και στην περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος.

Επιπρόσθετα εμπλουτίζεται συνεχώς το  εκπτωτικό σχέδιο του τμήματος δίνοντας καλές ευκαιρίες στα μέλη μας να αγοράσουν αθλητικό υλικό σε πολύ πιο χαμηλές τιμές.

Στόχος του Τμήματος είναι να προσελκύσει περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δρομείς να τρέχουν με το τριφύλλι στο στήθος αλλά και  να ελκύσει άλλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ  να ανακαλύψουν και να αγκαλιάσουν αυτή την αθλητική δραστηριότητα.

Υπάρχουν μεγάλες προοπτικές και η προσπάθεια θα συνεχιστεί για συνεχή βελτίωση και πρόοδο του Τμήματος. Έχουν τεθεί βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι όπως είναι η διοργάνωση και καθιέρωση μιας δρομικής εκδήλωσης.

Μέσα από το τρέξιμο οι Κύπριοι έχουν μόνο να κερδίσουν και οι δρομείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνδράμουν ακόμη περισσότερο μέσα από τη σωστή συνεργασία και με τα άλλα σωματεία στην προώθηση αυτής της όμορφης δραστηριότητας.

Τμήμα Ποδηλασίας – Υπεύθυνος τμήματος Πόλυς Πουμπουρής:

Το τμήμα συμμετείχε σε πάρα πολλούς αγώνες με πολλούς τίτλους τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Προετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική χρονιά, πάντα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως άλλωστε μας συνήθισε με πολύ συνετή οικονομική πολιτική χωρίς να επιβαρύνει τους προϋπολογισμούς του Σωματείου.

Τμήμα Happy Faces – Υπεύθυνοι τμήματος Νικολέττα Αγγελοδήμου και Αγάθη Ιωάννου:

Η λειτουργεία του τμήματος επηρεάστηκε από τον κορωνοϊο όταν δεν είχαμε φιλάθλους στα γήπεδα, αλλά οι κοπέλες μας έκαναν άλλες δραστηριότητες με διαγωνισμούς και αλλά για να είναι σε επαφή με τα μέλη τους. Με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα έλαβαν δράσει με το γνωστό τους πολύ πετυχημένο έργο τους και να δίνουν χαρές σε πάρα πολλά παιδιά!! Άρχισαν ήδη την προετοιμασία για την νέα χρονιά και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Τμήμα Beach Handball Γυναικών Υπεύθυνος τμήματος Κώστας Βασιλείου:

Οι διοργανώσεις που έλαβε μέρος το τμήμα και τι επιδόσεις που είχε ήταν:

 1. ΕΒΤ Aspropirgos Beach Handball Tournament (Ασπρόπυργος, Ελλάδα) – 3η Θέση
 2. EBT Orionas Beach Handball Tournament (Κρήτη, Ελλάδα) – 3η θέση
 3. EBT Finikoudes Beach Handball Tournament (Λάρνακα, Κύπρος) – 2η Θέση

Έγινε επίσης εγγραφή του τμήματος στο μητρώο Σωματείο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

Με το πέρας της περσινής περιόδου άρχισε ο σχεδιασμός της φετινής σεζόν 2022 από τον προπονητή της ομάδας κ. Πέτρο Προκοπίου

Φέτος η ομάδα μας θα συμμετέχει σε 1 τουρνουά στην Ιταλία, Oderzo 15 – 17 Ιουλίου και 1 εγχώριο τουρνουά στις Φοινικούδες, Λάρνακα στις 22-24 Ιουλίου 2022

Στόχοι της ομάδας παραμένουν οι διακρίσεις στις πρώτες θέσεις και στις 2 διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όσους μας βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πρώτη χρονιά λειτουργείας του τμήματος.

Αγαπητοί μου, αυτός είναι ο απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς 2021-2022.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων, όλες τις επιτροπές των τμημάτων για την βοήθεια και το έργο που παρήγαγαν, αλλά και όλους τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο για την βοήθεια τους ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι σήμερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!

(Αργυρού Γιάννα, Βασιλείου Κώστας, Ευστρατίου Σωκράτης, Ζυμαράς Αντώνης, Ιωάννου Αιμίλιος, Κουντουρής Χριστόδουλος, Νικολαΐδης Παύλος, Παπαπέτρου Ματθαίος, Πογιατζής Κούλλης, Πουμπουρής Πόλυς, Φιλοθέου Νικόλας, Χατζηγαβριήλ Κούλλης, Χατζησέργη Κυριακή (Κική), Χρίστου Λάμπρος)

Επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εξαιρετική συνεργασία με την Ελεγκτική Επιτροπή και ιδιαίτερα το φίλο Κώστα Πέτσα, αλλά και τους φίλους Μιχάλη Βασιλείου και Χριστόδουλο Κυριακίδη.

Ευχαριστούμε επίσης στους εργαζόμενους στο Σύλλογο που βοήθησαν με τη σειρά τους να πετύχουμε όλα αυτά. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης σε όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο μας Σταύρο Παπασταύρου και να ευχηθώ καλή Ευρωπαϊκή πορεία στην ομάδα μας και καλή αγωνιστική χρονιά 2022/2023.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την προσοχή σας και το χρόνο που διαθέσετε να με ακούσετε.

Να είστε πάντα καλά!

Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ!!!