Το Καλαθοσφαιρικό Τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοια Λευκωσίας, σας ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Το Πρωτάθλημα (OPAP Basket League) θα διεξαχθεί φέτος με 9 ομάδες και η 1η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Οκτωβρίου.

Η ομάδα μας και φέτος θα είναι μια νέα ομάδα, αφού από το περσινό ρόστερ διατηρούνται μόνο 2 Κύπριοι καλαθοσφαιριστές και την ίδια ώρα παραμένει μια νεανική ομάδα, ίσως η νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός.

Το Καλαθοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣΟΛ για ακόμα μια χρονιά κάνει πράξη το ότι σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές να αναδειχτούν. Θεωρούμε πως αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας μας, αλλά και του Κυπριακού μπάσκετ γενικότερα.

Το  ρόστερ της ομάδας μας αποτελείται από 5 Κύπριους και 5 Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα οι 10 καλαθοσφαιριστές μας είναι:

  1. Nathaniel Cleveland Britt II    Αρ. Φανέλας: 1          Θέση: PG/SG
  2. Devocio Ramello Butler         Αρ. Φανέλας: 3          Θέση: SF
  3. Δημήτρης Γεωργακούδης      Αρ. Φανέλας: 5          Θέση: SG/PG
  4. Χρίστος Καραμπατάκης         Αρ. Φανέλας: 9          Θέση: SF
  5. David C Nichols                      Αρ. Φανέλας: 11        Θέση: PG/SG
  6. Παύλος Στυλιανού                 Αρ. Φανέλας: 13        Θέση: PG
  7. Γιώργος Τρετιακόβ                Αρ. Φανέλας: 14        Θέση: SF
  8. Παναγιώτης Μάρκου             Αρ. Φανέλας: 16        Θέση: SF/SG
  9. Stokley Arnez Chaffee Jr        Αρ. Φανέλας: 22        Θέση: PF/C
  10. Jailen Darion Gill                   Αρ. Φανέλας: 30        Θέση: C/PF

Οι στόχοι της ομάδας μας παραμένουν οι ίδιοι με πέρσι. Η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να προσπαθεί (ανεξαρτήτως δυναμικότητας) μέχρι το τέλος για την νίκη και να κάνουμε περήφανο τον κάθε φίλαθλο που μας παρακολουθεί για την προσπάθεια που γίνεται και το μπάσκετ που παίζουμε.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υποστηρίξει την προσπάθεια του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος και να έρθει στα γήπεδα.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος (τα οποία στην τιμή των €30 περιλαμβάνουν και τα τμήματα των φούτσαλ και γυναικείου ποδοσφαίρου).

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βάλει και αυτός το λιθαράκι του με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ΑΜΕΣΗ οικονομική στήριξη από τον κόσμο (πέραν από την ηθική) είναι άκρως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για το Τμήμα και την προσπάθεια που κάνει. Χωρίς την στήριξη του κόσμου το έργο του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος γίνεται τρομακτικά δύσκολο. Για αυτό καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται, να σταθεί δίπλα και να βοηθήσει την ομάδα.

*Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα διαφημίσεων, τόσο στο γήπεδο του Αγίου Δομετίου, όσο και στην εμφάνιση της ομάδας. Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι φίλοι ή/και εταιρείες εκδηλώσουν ενδιαφέρον.