Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση “Γιορτή αγάπης και προσφοράς”, την οποία διοργάνωσαν από κοινού ο Μέγας Χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, DIMCO και η φιλανθρωπική οργάνωση “Γκολ στη ζωή”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο “The Mall of Cyprus”.

Μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα, να παίξουν ποδοσφαιράκι, αλλά και… ποδόσφαιρo στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί!

Πέρα από τα διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες, η DIMCO μοίρασε μπάλες ποδοσφαίρου στα παιδιά και κλήρωσε τρεις μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, αφού κέρδισαν εισιτήριο διαρκείας!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας φωτισμού DIMCO, Αλέξης Δημητρίου, παρέδωσε την επιταγή στον Προέδρο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού, “Γκολ στη ζωή”, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Το ποσό που έχει μαζευτεί είναι €5,200, το οποίο θα παραδοθεί μαζί με την κάρτα ευχών στο Μακάριο Νοσοκομείο, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για ανέγερση της πτέρυγας Πρώτων Βοηθειών.

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO, θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό, “Γκολ στη ζωή”, για την άψογη συνεργασία, την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση, όπως και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας και ενισχύοντας την προσπάθεια της DIMCO και του “Γκολ στη ζωή”.