Υπό την αιγίδα του παλαίμαχου αρχισκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωτήρη Καϊάφα, έχει τεθεί η εκστρατεία πρόληψης «Σκόραρε κατά των εξαρτήσεων».

«Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια, απάντησα αμέσως θετικά και είμαι περήφανος για αυτό. Δυστυχώς η νεολαία μας ταλαιπωρείται από τις εξαρτήσεις και ιδιαίτερα τα ναρκωτικά. Καλώ την κυβέρνηση, οποιαδήποτε και εάν είναι, να αναλάβει δράση και να προστατεύσει την κοινωνία μας» σημείωσε ο Σωτήρης Καϊάφας.

«Θαυμάζαμε τον Σωτήρη Καιαφα, τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τον επιλέξαμε γιατί είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του αθλητισμού και είναι σε θέση να περάσει τα σωστά μηνύματα στη νεολαία μας», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, Μάκης Γεωργίου.

«Το πρόβλημα των ναρκωτικών αποτελεί τη μάστιγα της Κυπριακής κοινωνίας. Επιβάλλεται να είμαστε σε εγρήγορση και να επιδιώκουμε να σταθούμε εμπόδιο στην περαιτέρω εξάπλωση αυτού το προβλήματος και να βρούμε τρόπους να το καταπολεμήσουμε. Είναι ευχάριστο που φορείς μπαίνουν μπροστά στην προσπάθεια που πρέπει να συμβάλει στο να υπάρξει μείωση του φαινομένου. Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που ο Σωτήρης Καϊάφας μπαίνει μπροστά, ως πρωταγωνιστής, για να στείλει το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει παρών σε αυτήν την προσπάθεια. Έχουμε καθήκον όλοι να ενώσουμε δυνάμεις», επεσήμανε εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο β’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Λάκης Πολυκάρπου.

Ο Φιλανθρωπικός οργανισμός «Γκολ στη Ζωή», ο Συνδεσμος Διαιτητων Κύπρου και ο Παγκύπριος Συνδεσμος Ποδοαφαιριστών, εξέφρασαν τη στήριξη τους προς την εκστρατεία.