Εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ΑΕΚ Καραβά, θα διατίθενται σήμερα (03/10) έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, από τις 17:00. 
Η τιμή του εισιτηρίου για το Σούπερ Καπ έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Ωστόσο, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει προσθέσει στην τιμή του εισιτηρίου και λαχνό οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, αξίας 2 ευρώ.
Συνεπώς, το εισιτήριο του Σούπερ Καπ που αφορά τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κοστίζει 7 ευρώ, εκ των οποίων το Τμήμα Πετόσφαιρας θα λαμβάνει τα 2 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 5 ευρώ είναι έσοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.
Τα εισιτήρια διατίθενται από την Παρασκευή (02/10) στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, στον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, στον ΣΥ.ΦΙ. Περιφέρειας Κιτίου, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας.

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα Κίτιον και θα ξεκινήσει στις 20:00.
 Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της 470 εισιτήρια για την κερκίδα των επισήμων του σταδίου.
Οι φίλαθλοι δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.