Πολύτιμη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά τέταρτης θέσης πέτυχε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας επιβλήθηκε εκτός έδρας της Πάφια με 2-3, σε αγώνα που έγινε στα βοηθητικά της Pafos FC, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινες» του Μάριου Μαυραδά αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη που τις διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την τέταρτη Λευκοθέα. Σε μεγάλη μέρα ήταν η Σάρα Παπαδοπούλου, η οποία σκόραρε δύο φορές, ενώ ένα γκολ σημείωσε η Λιάνα Γρηγορίου.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της ομάδας μας που την ανέβασε στους 26 βαθμούς. Μετά της διακοπές του Πάσχα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στρέψει την προσοχή της στην τελευταία αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Απριλίου. Το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα, με την νίκη να είναι μονόδρομος. Με ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας, σε συνδυασμό με βαθμολογικές απώλειες της Λευκοθέας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Barcelona FA, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τερματίσει στην τέταρτη θέση.