Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει πως η 12χρονη τερματοφύλακας, Παναγιώτα Γεωργίου, προωθείται στην πρώτη ομάδα για να συμπληρώσει τη φετινή τριάδα τερματοφυλάκων.

Η Παναγιώτα Γεωργίου εντάχθηκε το 2016 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συμμετείχε στην ομάδα U12. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, καθώς και η συνεχής βελτίωση που σημειώνει, αποδεικνύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση. Επίσης, θα αγωνίζεται και στην ομάδα U15 της Ακαδημίας Κοριτσιών.

Με αυτή την κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει ακόμη μία φορά την πρόθεση της για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τμήματος.

«Νιώθω περήφανη που θα είμαι μέλος της Γυναικείας ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι ευθύνες μου είναι μεγάλες και οι απαιτήσεις ακόμη πιο υψηλές. Θα μου δώσουν το κίνητρο για να βελτιώνομαι συνεχώς. Με περιμένει σκληρή δουλειά για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στηρίζουν και φυσικά τους προπονητές μου που είναι συνεχώς δίπλα που και με βοηθάνε να βελτιώνομαι», ανέφερε η Παναγιώτα Γεωργίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.