Τον δικό της απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που έχει ολοκληρωθεί, έκανε μέσω δηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώτα Ρήγα. Η διεθνής ποδοσφαιρίστρια αναφέρθηκε στην πετυχημένη πρώτη χρονιά του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως ο πήχης έχει ανέβει και ότι η ομάδα κοιτάει ακόμα πιο ψηλά.

Αρχικά, η αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στη φετινή πορεία: «Ήταν μια πετυχημένη πρώτη χρονιά, αν αναλογιστούμε πως υλοποιήσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Το γεγονός πως τερματίσαμε, από την πρώτη χρονιά παρουσίας μας, στην τέταρτη θέση, πίσω από τις παραδοσιακά δυνατές ομάδες του χώρου, δείχνει και το μέγεθος της επιτυχίας. Επίσης, η συμμετοχή στο final four του κυπέλλου, ήταν κάτι πολύ θετικό και μας βοήθησε να αποκτήσουμε εμπειρίες».

Για τα θετικά που κρατά από την φετινή περίοδο: «Στα θετικά καταγράφεται η βελτίωση που παρατηρήθηκε με την πάροδο του χρόνου, κάτι που πιστεύαμε από την αρχή πως θα συνέβαινε. Όποιες δυσκολίες και αν παρουσιάστηκαν, τις ξεπερνούσαμε πάντα με την βοήθεια που είχαμε από το τεχνικό επιτελείο. Επίσης, κάτι πολύ θετικό ήταν και το άριστο κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας, γεγονός που έπαιξε ρόλο στην πρόοδο που σημειώσαμε».

Για την επόμενη περίοδο, η Γιώτα Ρήγα τόνισε: «Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς η προσδοκίες αυξάνονται. Αυτό οφείλεται στο ότι δείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες για να πάμε ακόμα καλύτερα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές. Υπάρχει ένα πλάνο μέσω του οποίου η ομάδα φιλοδοξεί να καταστεί δύναμη στο χώρο, το οποίο πρέπει να υλοποιηθεί. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να ανέβουμε επίπεδο».