Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον προσεχή, εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ:

• Η ΟΜΟΝΟΙΑ με προχθεσινή επιστολή της προς την ΑΕΚ, ζήτησε όπως της παραχωρηθούν εισιτήρια για προπώληση, χωρίς την εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης. Στην επιστολή της, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικαλέστηκε τη θέση:

– της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνης Λοϊζΐδου Νικολαΐδου, ότι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων, ενδέχεται να παραβαίνει τις διατάξεις του Νόμου 138(Ι)/2001,

– της ΚΟΠ, όπως εκφράστηκε με χθεσινή της επιστολή, ότι επιτρέπει την προπώληση εισιτηρίων χωρίς καμία κατακράτηση προσωπικών δεδομένων.

• Παρά το πιο πάνω, η ΑΕΚ επέμεινε στην απόφασή της για διάθεση εισιτηρίων με το μέτρο της ταυτοποίησης. Αναφέρει ότι εφαρμόζει το Νόμο περί πρόληψης και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους, σημειώνοντας πως η θέση για μη ταυτοποίηση, συνιστά συνέργεια και έξαρση πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους.

• Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέστειλε επιστολή χθες προς την ΚΟΠ και την ΑΕΚ, κατόπιν δημοσιεύματος που περιελάμβανε δηλώσεις της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνης Λοϊζίδου Νικολαΐδου, με τις οποίες η παρούσα διαδικασία χαρακτηριζόταν παράνομη. Έξι ώρες αργότερα, το αρχικό δημοσίευμα διαφοροποιήθηκε και όπως πληροφορηθήκαμε από την κ. Νικολαΐδου, οι δηλώσεις της δεν αποδόθηκαν σωστά και υπήρξε παρερμηνεία. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι αναμένει ενημέρωση από τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ, για το σχετικό θέμα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προβεί σε τελική γνωμάτευση, πριν τον αγώνα της Δευτέρας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απευθύνθηκε και σήμερα το πρωί προς την ΚΟΠ, χωρίς μέχρι στιγμής να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

• Μετά από την εξέλιξη αυτή, η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει στην κρίση του κάθε φίλαθλου το κατά πόσο θα δώσει το παρών του στο στάδιο.

• Δεδομένης, ωστόσο, της πάγιας θέσης της ενάντια στο μέτρο της ταυτοποίησης, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες με διαβήματα προς τους αρμόδιους θεσμούς.

• Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκαθαρίζει πως το ζήτημα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια του αγώνα, δεν διακυβεύει τις σχέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες είναι άριστες και εδράζονται στον αλληλοσεβασμό.

Με την αντίδρασή της, η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερασπίζεται τις πάγιες θέσεις και αρχές της.

Ακολουθούν πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ:

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν στη διάθεσή τους 462 κανονικά, 132 μαθητικά και 66 παιδικά εισιτήρια.

Για αγορά εισιτηρίου, ακολουθείστε τον σύνδεσμο για το Online Ticketing: http://bit.ly/2sghwHu

Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30.

Δεν θα λειτουργήσουν τα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, μετά από απόφαση της αστυνομίας.

Πώληση εισιτηρίων: Online Ticketing: Από τις 02/12, στις 15:00, μέχρι τις 04/12, στις 15:00.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: €15
Μαθητικό: €10
Παιδικό: €1

Σημειώνονται τα ακόλουθα:

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας, για κάθε εισιτήριο.
– Υπάρχει όριο αγοράς ανά χρήστη 6 εισιτήρια.
– Για το κάθε εισιτήριο θα πρέπει να εισάγονται ξεχωριστά τα στοιχεία του φιλάθλου που θα χρησιμοποιήσει το εισιτήριο.

– Κατά την είσοδο του στο στάδιο, ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο του, να επιδεικνύει και την πολιτική ταυτότητα για επαλήθευση στοιχείων. Ο κάθε φίλαθλος θα διατηρεί στην κατοχή του το εισιτήριο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22025429 (Δευτέρα, από 09:00 μέχρι τις 15:00)