Έγινε πολύ δύσκολη η προσπάθεια της Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Καραβά με σκορ 1-3, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία». 
Οι «πράσινοι» πλήρωσαν ένα διάστημα στο τρίτο σετ, κατά το οποίο προκλήθηκε αναστάτωση στην ομάδα μας μετά τις δύο αποβολές παικτών μας, κάτι λειτούργησε αρνητικά για εμάς και ευεργετικά για τον αντίπαλο. Αυτό ήταν ουσιαστικά το σημείο που έκανε τη διαφορά στο αποψινό παιχνίδι και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ Καραβά. 
Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα, στην έδρα της ΑΕΚ Καραβά, την Τρίτη , 7 Απριλίου, στις 19:30, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αποφασισμένη για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για ανατροπή του σκορ και πρόκριση στον τελικό.    
Πόντο – πόντο ξεκίνησαν το πρώτο σετ οι δύο ομάδες (7-7) και στην εξέλιξη καμία εκ των δύο δεν κατάφερνε να ξεχωρίσει (15-15), ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με αγωνιστικό ανέβασμα «έκτισε» την πρώτη διαφορά (20-17), την οποία οι φιλοξενούμενοι εξανέμισαν (21-21), καταφέρνοντας με καθαρό μυαλό στα τελικά στάδια να κάνουν το 0-1 με σκορ 22-25. 
Αιφνιδίασε η ΑΕΚ Καραβά στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ (1-4), με την ομάδα μας σταδιακά να βρίσκει τα «πατήματά» της (10-10), οδηγώντας το παιχνίδι στον πόντο (18-18) και την αγωνία στο κατακόρυφο, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ στα καθοριστικά χρονικά σημεία έβγαλε αποφασιστικότητα και δυναμισμό (24-22), καταφέρνοντας να κάνει το 1-1 με σκορ 25-22. 
Στον ίδιο παρονομαστή ήταν οι δύο ομάδες στα πρώτα στάδια του τρίτου σετ (5-5), με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το ανέβασμά τους και να παίρνουν κεφάλι (11-14), ενώ ακολούθως οι «πράσινοι» δέχτηκαν δύο κόκκινες κάρτες για διαμαρτυρίες σε υπόδειξη του διαιτητή (Ρεϊνάλντο, Α. Πετρακίδης) και το σκορ εκτοξεύτηκε στο 14-19 (κάθε κόκκινη κάρτα είναι ένας πόντος για τον αντίπαλο). Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα (16-21) και έφτασαν μία ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου σετ (19-23), κάνοντας το 1-2 με σκορ 19-25. 
Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα της ομάδας μας στο τέταρτο σετ (4-8), ενώ στην εξέλιξή του δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, ούτε να κτίσει ένα σερί υπέρ της (9-14), σε αντίθεση με την ΑΕΚ Καραβά που ανέβαζε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κάμψη των «πρασίνων» ανέβαζε τη διαφορά (12-19), φτάνοντας άνετα στο 1-3 σετ με σκορ 20-25.