Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Cablenet», για τα επόμενα 2 χρόνια.

Καλωσορίζουμε την Cablenet στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη θα είναι αμοιβαία και για τις δύο πλευρές.

Η Cablenet  θα είναι ο Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός του Συλλόγου και θα στηρίζει όλα τα αθλητικά μας τμήματα (Futsal, Πετόσφαιρας Aνδρών και Γυναικών, Καλαθόσφαιρας, Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Ποδηλασίας, Τμήμα Δρομέων και Beach Handball Γυναικών).

Ως ο Τηλεπικοινωνιακός Χορηγός του Συλλόγου μας, η Cablenet έχει την δυνατότητα να προβάλλει ζωντανά αγώνες (εκεί όπου δεν υπάρχουν ήδη εκχωρημένα τηλεοπτικά δικαιώματα), καθώς και διάφορες εκδηλώσεις των τμημάτων μας

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας η Cablenet αποδεικνύει ότι ενδιαφέρετε πραγματικά για την προβολή και στήριξη και των υπόλοιπων αθλημάτων, πέραν του ποδοσφαίρου ανδρών. Η Ομόνοια φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας, που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού στον τόπο μας.

#OMONOIA #CABLENET